VRIENDEN 

Belastingvoordelen

Wilt u ons helpen deze prachtige koormuziek te bewaren voor toekomstige generaties? U kunt ons steunen met een eenmalige donatie of, nog beter, word vriend van Cappella Pratensis en bied ondersteuning gedurende meerdere jaren

 Sinds de oprichting in 2004 heeft de Stichting Vrienden van Cappella Pratensis een unieke gemeenschap gecreëerd, bestaande uit liefhebbers van oude muziek. Deze groep ondersteunt niet alleen enthousiast het ensemble, maar heeft ook een diepe passie voor de historische muziekwerken die ten gehore worden gebracht. Door de jaren heen heeft Cappella Pratensis aanzienlijke nationale en internationale bekendheid gekregen, mede door bijzondere projecten zoals "De Bossche Koorboeken". Werd u geraakt door een concert van Cappella Pratensis en wilt u vaker genieten van deze betoverende optredens? Dan kunt u overwegen om u aan te melden als Vriend. Voor liefhebbers van de muziek van Josquin Desprez (Pratensis) en zijn tijdgenoten, en voor iedereen die het rijke en diverse culturele erfgoed van de Lage Landen koestert, bieden wij u graag de mogelijkheid om als Vriend deel te nemen aan de groei en het succes van Cappella Pratensis.


Als Vriend geniet u de volgende voordelen:
*Periodieke informatie over lopende projecten en concerten door middel van de digitale Nieuwsbrief.
*Korting op toegangskaarten voor bepaalde concerten en op CD’s.
*Een tijdige aankondiging van alle concerten van Cappella Pratensis.
*De mogelijkheid om na concerten leden van het ensemble te ontmoeten.
*Jaarlijks een Vriendendag waarop de vrienden elkaar feestelijk ontmoeten eventueel n.a.v. een bijzonder concert.


Meldt u aan als Vriend door minimaal € 35 over te maken aan:
Stichting Vrienden Cappella Pratensis, ‘s-Hertogenbosch
IBAN: NL07INGB0005117614
BIC: INGBNL2A


Stichting Vrienden Cappella Pratensis heeft de ANBI-status bij de Belastingdienst. Dat betekent dat uw giften aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Kijk hoe u van deze belastingvoordelen kunt profiteren. Om het vertrouwen van het publiek in de filantropische sector te bevorderen verwacht de Belastingdienst van alle ANBI-instellingen dat zij diverse gegevens openbaar maken via hun website. Klik hier voor deze ANBI-gegevens. Tenslotte vindt u hier de privacyverklaring. Hierin geven wij aan hoe wij met uw gegevens omgaan.

KLIK HIER om direct uw bijdrage over te maken


Bestuur Stichting Vrienden Cappella Pratensis
Jan Speelman, voorzitter
Agnes Vugts, penningmeester
Frits Hoeve, secretaris