met CD's van Cappella Pratensis

Geniet thuis van Cappella, (hieronder genoemde prijzen n zijn excl. verzendkosten

Missa Unitatis - Antony Pitts

Ter gelegenheid van het Jaar van het Religieus Erfgoed in 2008 gaf de Broederschap opdracht voor een werk van de Britse componist Antony Pitts.

De Missa Unitatis is de eerste nieuwe mis in bijna 500 jaar die in opdracht van de Illustre Lieve Vrouwe Broederschap (opgericht in ‘s-Hertogenbosch in 1318) is geschreven en in een unieke samenwerking tussen twee koren in première is gebracht: het Nederlands Kamerkoor en Cappella Pratensis.

De Missa Unitatis draait om het vinden – en streven naar – wederzijds begrip. De vijf secties van deze mis worden afgewisseld met afzonderlijke bijdragen van elk van beide ensembles, evenals het Nationaal Vrouwen Jeugdkoor. Zo wordt de eenheid als onderliggende thema onderstreept en in deze opname op een unieke manier voelbaar gemaakt.


Prijs:
€ 14,50
Inbegrepen btw 21%
€ 2,52


Voorwaarden - Opmerking bij zendingInformatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: vrienden@cappellapratensis.nl